2019 Telehealth Law & Policy Forum AGENDA

Thursday 5th September

1
7

Time (start)	Time (end)	Duration	Location	Topic	Speaker(s)
8:00 AM	8:45 AM	45min	Harris Family Atrium	Networking Breakfast	
8:45 AM	9:00 AM	15min	Conference Room L South	Welcome Opening Remarks	Chair: Carla Robinson, CEO, Canary Telehealth Hosts: Lisa Mazur, McDermott Will & Emery Jodi Rosen, Northwestern Memorial Healthcare Daniel Derman, MD, Northwestern Memorial Healthcare
9:00 AM	9:15 AM	15min	Conference Room L South	Keynote: Federal	Congresswoman Robin Kelly
9:15 AM	9:30 AM	15min		Keynote: State	Nikki Budzinski, Senior Advisor to Governor Pritzker
9:35 AM	10:00 AM	25min	Conference Room L South	Telehealth Expansion in Medicare Advantage	Naveen Kathuria, Regroup Therapy Kate McDonald, McDermott Will & Emery
10:00 AM	10:15 AM	15min		Break	
10:15 AM	11:15 AM	60min	Conference Room L South	Artificial Intelligence Applications in Telehealth	Nathan Leong, Microsoft Gregory L. Smith, Accenture Tori Lallemont, 98Point6 Sarah Swank, Nixon Peabody MODERATOR: LaDale George, Pekins Coie
11:15 AM	11:30 AM	15min		Break	
11:30 AM	12:15 PM	45min	Conference Room L North	BREAK OUT SESSION 1 Provider Policy Agenda	Lia Daniels, Illinois Hospital Association Zach Hochstetler, American Medical Association MODERATOR: Dr. LaMar Hasbrouck, Initium Health
			Room N	RPM Reimbursement	Rick Hindmand, McDonald Hopkins Dr. Paul Nguyen, Elite Cardiology Solutions Brian Scarpelli, ACT The App Association MODERATOR: Lisa Mazur, McDermott Will & Emery
12:15 PM	1:15 PM	60min	Harris Family Atrium	LUNCH	
1:15 PM	2:15 PM	60min	Conference Room L North	BREAK OUT SESSION 2 Direct-to-Consumer Telehealth	Dr. Lauren Somers, META Dr. Prentiss Taylor, Doctor on Demand MODERATOR: Sara Cooperrider, Taft Stettinius & Hollister
			Conference Room N	Telehealth for Substance Use Disorders	Dr. J Wesley Cook, Thresholds David Mortimer, Illinois Telehealth Network Dr. Steven Weinstein, Thresholds MODERATOR – Ted Murphee, Seyfarth Shaw
2:15 PM	2:30 PM	15min		BREAK OUT SESSION 2	
2:30 PM	3:30	60min	Conference Room L North	BREAK OUT SESSION 3 Pediatric Telehealth	Katie Bohling, Lurie Children's Hospital Dr. Hossam Mahmoud, Regroup Therapy Tandra Rutledge, Riveredge Hospital Dr. Dana Schinasi, Lurie Children's Hospital Hema Trukenbrod, PediaSource MODERATOR: Fatema Zanzi, Manatt, Phellps & Phillips
			Conference Room N	Telehealth Deployment in Pharma	Jared Augenstein, Manatt, Phelps & Phillips Dr. Danielle Larson, Northwestern Medicine
3:30 PM	3:45 PM	15min	Conference Room L South	Closing Remarks	